«We maken zelfs overschoenen in China!» Ik vertel je waarom het niet waar is

Vandaag kwam ik opnieuw de stelling tegen dat in Rusland zelfs overschoenen Chinees. De auteur van de opmerkingen natuurlijk naar de bekende woorden van Poetin (die hij niet zei), dat in de USSR naar alleen overschoenen gemaakt werden.

Over het algemeen kan deze uitspraken over overschoenen in populariteit alleen met identieke leugen dat sokken en onderbroeken niet in Rusland worden geproduceerd, en dat ze ook naar Chinees zijn. Nou, ik heb deze onzin al gedemonteerd. Het is tijd voor de overschoenen.

Kortom, tot op dit moment heb ik geen zeker van belang aan het land van productie van mijn overschoenen, er zeker van zijnd dat ze in Rusland zijn. Maar nooit gecontroleerd. En dus, toen ik opnieuw een opmerking zag over Chinese overschoenen, begon ik het te gaan doen. Ik woon op het platteland, we hebben nergens zonder overschoenen. Daarom heb ik drie paar. Nou, meer precies, twee paar van mij, één paar van mijn vrouw.

Nee, misschien heb ik het mis, misschien zij echt Chinees. Ik ging kijken. Foto hieronder. Kote-bonus.

Zarina-Zuid, Krasnodar, productie van schoenen schoenen. Een echte modellen van verschillende schoenen, niet alleen overschoenen. De dagelijkse productie van schoenen bereikt 15 duizend paar. Eigen productie van grondstoffen (PVC en EVA compound).

Merk“LightCompany”, g Kislovodsk . Ze maken ook niet alleen overschoenen, tegenwoordig is het schoenenassortiment meer dan 300 modellen. Het aantal geproduceerde producten bereikt 10.000 paar per dag.

Nou, Wang sarcastische opmerkingen: «Ok, overschoenen worden gemaakt in Rusland, maar waar zijn de normale schoenen.» Ja graag, hieronder staan ​​mijn winterschoenen. Productie Rusland. Natuurlijk bont, echt leer, geweldig comfortabel.

De rest van mijn schoenen zijn ook Russisch, Ralph Ringer, maar naar de zolder voortzetten tot het seizoen goed is.

Vergeet je niet te abonneren op onze feed.

En bezoek onze website "Made by us" — er is nog veel meer goed nieuws!

Nl don vergeet het niet graag 🙂

My blog | «We maken zelfs overschoenen in China!» Ik vertel je waarom het niet waar is |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *