Waarom ik NIET anti-Sovjet ben

Ik heb gehoord dat ik zo genoemd anti-adviseur ben voor een lange tijd (zij het dat ik voorkomen vaak van het tegendeel wordt werkzaamheden). Maar gisteren kwam ik een artikel tegen van een volledig vals kanaal, dat we kort RAM zullen noemen om er geen reclame voor te maken.

Gisteren heeft deze zender om de een of andere reden besloten om «Made by us» te bijten, is mijn project al volledig naar de strot geduwd, en daarom besloten ze besloten het project als anti-Sovjet te presenteren.

Volgens de kanaaltraditie zijn er leugens en gebruiken als rechtvaardiging, zoals eigenlijk echter . Maar ik zal het niet analyseren, ik wil alleen namen persoonlijk precies waarom ik geen anti-Sovjet ben.

Laten we beginnen met het feit dat ik geen anti-adviseur kan zijn deur definitie. Oméen simpele reden, en ik heb hier al vaak over gesproken: ik verdeel mijn vaderland niet in de USSR en Rusland. Ik geloof dat dit slechts twee historische perioden van land zijn, en ik kan niet voorkomen tegen de USSR en ik kan niet tegen zijn, want voor mij is één en hetzelfde land, het is onmogelijk om zowel voor als iets te zijn .

Ik ben een patriot, ik hou van mijn land en dat doe ik niet hoe het heet in deze bijzondere historische tijd. Bovendien ben ik geboren in de USSR. Als we aannemen dat ik de USSR haat, dan blijkt dat ik een verrader ben, want ik haat mijn moederland. Gelukkig is dit natuurlijk niet het geval.

Ik ben eigenlijk een fan van de USSR.

Kledingkast uit de jaren 60Kast uit de jaren 60Sovjet-schaak op een Sovjet-ladekastSovjet-schaak op een Sovjet-ladekast 9″>Ik heb ook een kleine verzameling oude Sovjetcamera's. Ik ben trouwens dol op mi fotograferen ;s staan ​niet alleen op de meest prominente plek in de slaapkamer, maar ik gebruik deze techniek ook echt Ja, ja, van tijd tot tijd fotografeer ik met Zenit 12XP film, ik gebruik ook Zenitar, Industar, Jupiter lenzen via adapters met mijn digitale camera's 39;s.

Mijn verzameling Sovjetcamera's. Trouwens, de klok is ook van Sovjet-tijden. Mijn verzameling Sovjetcamera's. Trouwens, de klok is ook van Sovjet-tijden.

Hieronder staan ​​recente foto's die op film zijn genomen. Laat op wiens monument ik heb neergeschoten. Als ik een slechte houding tegenover Lenin had, waarom zou ik dan vandaag een dure film aan hem overmaken?

Monument voor V.I. Lenin. Azov stad. Foto van de auteur. Genomen op camera Zenit 12XP Monument voor V.I. Lenin. Azov stad. Foto van de auteur. Geschoten met een Zenit 12XP-camera. Don, Azov. Foto van de auteur. Geschoten met een Zenit 12XP-camera. Don, Azov. Foto van de auteur. Geschoten met een Zenit 12XP-camera. Azovka, Azov. Foto van de auteur. Geschoten met een Zenit 12XP-camera. Azovka, Azov. Foto van de auteur. Genomen met een Zenit 12XP-camera

Foto van de auteur. Geschoten met Industar 61 lens Foto door de auteur. Geschoten met Industar 61 lens Foto door de auteur. Geschoten met Industar 61 lens Foto door de auteur. Geschoten met Industar 61 lens Foto door de auteur. Geschoten met Industar 61 lens Foto door de auteur. Gemaakt met Industar 61 lens

Ik beweer op geen enkele manier een professioneel, ik ben een amateur, ik hou van fotograferen. heb ik Canon DSLR's en een coole Sony a7 II spiegelloze camera, en een park van optica voor hen, maar dit is voor werk, maar voor de ziel, goede oude Sovjet-technologie.

Als ik een slechte houding had ten opzichte van de USSR, zouden ze me bellen Sovjet-dingen zulke warme gevoelens?

Maar inderdaad, ik bekritiseer soms de Sovjetperiode geschiedenis van mijn land, iedereen kan deze kritiek gemakkelijk vinden op mijn kanaal. Waarom doe ik dit als ik van de USSR houd?

Ik doe dit slechts in één geval — als alleen Sovjetsuccessen worden gebruikt en alleen om de successen van de Russische periode te kleiner of zelfs te vernederen. afzien, alleen wanneer deze successen worden en moderne worden verminderd.

Bijvoorbeeld als er wordt gezegd dat er nieuwe fabrieken in Rusland worden gebouwd met behulp van de USSR was er verdere ontwikkeling. Maar dit is niet waar, de grootste Sovjetfabrieken zijn gemaakt met behulp van de apparatuur, er zijn veel voorbeelden die zijn gebruikt en deze apparatuur gebruikt.

Maar daar zie ik niets verkeerds in. Integendeel, de bouw van de VAZ was een doorbraak in de auto-industrie voor de USSR, en een uiterst competente beslissing om de wereldleider Fiat bij dit project te raken en een van de beste auto's van die tijd op de transportband te zetten — de Fiat 124. Dit dwong trouwens ook andere opgenomen om hun achterstand in te halen, en ik schreef al over dezelfde fabriek "Plastic" in Uzlovaya, dat door de Japanners werd gebouwd om voor het eerst in de USSR de productie van ABS-kunststof onder de knie te krijgen, wat noodzakelijk was voor de moderne auto-industrie. Absoluut wijs besluit om westerse technologie aan te trekken om uw land sterker te maken.

Stalin deed precies dezelfdede, en ik breng ook hulde aan zijn wijsheid, hij leed niet aan vals patriottisme, waar moderne neo-communisten tegenwoordig onder lijden, die begonnen begonnen te regelen dat Rusland alles zelf zou moeten doen, «anders telt het niet.» Stalin ging de andere kant op en industrialisatie uit, consequent ons land won de Grote Patriottische Oorlog. Wat zou er gebeuren als Stalin alles alleen te doen? Trouwens, let wel, ik heb een behoorlijk respectvolle houding tegenover Stalin.

En waar zie je kritiek op de USSR, waar is anti-Sovjet in mijn woorden?

Ok over kritiek. Kijk naar het televisiemagazine «Wick». Welnu, de auteurs zijn over het algemeen medewerkers. Maar nee, deze kritiek werd zelfs door de Sovjetautoriteiteiten gesanctioneerd, en ik zeg in principe nooit iets nieuws.

Maar vandaag zijn de «critici» die zichzelf noemen het helemaal vergeten, ze nemen een mooie foto van de USSR, maar niet om succes te tonen Sovjet Unie , maar alleen om Rusland te vernederen.

Dit is ik voor vochten heb en zal blijven doen tegen.

Gefotografeerd door de auteur met een Zenitar-M-lens Gefotografeerd door de auteur met een Zenitar-M-lens 1″>

My blog | Waarom ik NIET anti-Sovjet ben |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *