Waarom heb je besloten dat Poetin zich kandidaat wil stellen voor een vijfde termijn?

Toen ik in de toespraak van Poetin in de Doema hoorde dat hij niet tegen het op nul zetten van de voorwaarden was, was ik geschokt. Ik spoelde zelfs dit moment terug en luisterde er nog een keer naar. Toen ik ervoor zorgde dat ik niet werd gehoord, was mijn eerste gedachte: «Ja, ze flippen daar!». Niet letterlijk: ik kan niet letterlijk citeren, het zou de regels van Zen overtreden.

Ik verteerde deze gedachte tot de avond, maar ik kon niet volledig geloven dat ik niet verkeerd had begrepen, dat ik alles ging begreep. Ging zelfs naar "Made by us" en verduidelijkt. Ze bevestigden, ja, dat is wat ik dacht: Poetin krijgt de kans om nog minstens 2 keer naar de stembus te gaan. -ingeschakeld artikel-render__block_unstyled» data-points=»7″>Velen die mijn kanaal lezen denken dat ik blij had moeten zijn, maar hoe kan het ook anders, ik ben voor Poëzie, wat betekent dat ik blij moet zijn dat hij nog 16 jaar blijft! Dat wil zeggen, het is zeer waarschijnlijk dat ik zelf grootvader zal zijn en dat er geen president zal zijn! Hoera!

Maar helemaal niets mee te maken heeft. God verhoede, Navalny komt aan de macht, ik zal ook trots zijn op alle prestaties van mijn land, daarom is het verboden om functionarissen te noemen, inclusief Poetin. Omdat we niet schrijven over de prestaties van ambtenaren, maar over de prestaties van Rusland.

Maar dit is mijn persoonlijke kanaal, dus hier kan ik soms afwijken van het onderwerp.

En dit is wat ik schreef toen ik ervoor zorgde dat ik dat niet deed hoor:

Neemt u niet kwalijk, maar als mogelijkheid voorzien, zal ik hoogstwaarschijnlijk tegen stemmen. Ik ben Vladimir Vladimirovich dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan, ik beschouw hem als een groot politicus, voor wie met recht monumenten zullen worden opgericht, maar, zoals zeggen, het is tijd en eer om het te weten. Ik geloof dat er niemand is die vervangen, nu er over het algemeen niet meer die zijn, wat trouwens ook werd bevestigd door de tijd dat dat goed zijn geweest na het begin Maar ik denk dat we nieuw bloed nodig hebben, laat het een ontvanger zijn, zij het goedgekeurd door Poetin na zorgvuldige selectie, maar wat er nu gebeurt is … dit is een soort fraude. render__block_bold-italic-combination-enabled article-render__block_unstyled» data -points=»2″>En toen hij eraan begon

En het bleek dat de liberalen gelijk hadden, dezelfde Latynina, dat het hele verhaal met de wijzigingen is begonnen met de bevoegdheden van Poetin uit te uitgebreid … Ik geloofde tot het laatste dat dit niet zo was, maar het bleek dat ze gelijk hadden . Eerlijk gezegd ik vandaag een koude douche, dit had ik niet verwacht van de president. 3″>Ja, ja. Ik ben tegen dat Poetin naar een andere termijn gaat!

Trouwens, ik ben ook tegen de tijd grenzen in de grondwet. MAAR, als de bepalingen over «twee termijnen» worden geannuleerd, mag dit geen terugwerkende kracht hebben, dat wil zeggen, het zou niet van moeten zijn op Poetin.

Maar het begin niet lang, dacht ik, en kalmeerde een beetje, luisterde naar andere. En ik kwam tot deze conclusie: En waarom hebben we allemaal besloten dat Poetin überhaupt weer gekozen wil worden?

«Nou, waarom moeten de deadlines opnieuw instellen, als je dat niet wilt?» — je vraagt. En alles is eenvoudig. In feitelijk is de vertrekkende president een gewonde eend. Als iedereen weet dat het nog 4 jaar moet hebben, en Poetin niet, dan verandert er alleen al veel. In diezelfde Donbass slepen ze bijvoorbeeld al 6 jaar door, wat weerhoudt hen van om nog eens 4 jaar te wachten? En daar, zal er iemand komen meer meegaand of gewoon zie is. Van, veel, veel meer denken dat het is om ze te annuleren, maar ze kunnen beslissen — maar wacht 4 jaar, keert de nieuwe president de Krim terug, nou dan worden de uitgevoerde mensen. Of, de kwestie van START-3, je kunt een beetje geduld hebben, gedurende 3 jaar zal de oorlog niet beginnen, en over het algemeen van Rusland een niet — kernenergie.

En er zijn veel van dat soort vragen. Daarom is het een strategische keuze juiste om een ​​nieuwe term te kiezen als er iets gebeurt. -points=»15″>Maar ik herhaal de vraag: «Waarom hebben we allemaal besloten dat Poetin wilgekozen worden? Het bezit van macht op zich kan geen doel op zich zijn. Macht wordt altijd ergens voor gebruikt, het is geen doel op zich, het is een doel. Sommige hebben het nodig om meer te stelen, anderen om het moederland te dienen. Het doel is altijd niet de kracht zelf, maar de kansen die het geeft. Als Poetin iets wilde stelen, had hij al zo lang geleden gestolen dat het tot het einde der tijden zou duren. Het heeft geen zin om er nog 12 jaar bij te zitten. En waarom zou hij het gestolen geld dan nodig hebben, als hij in het verleden aan het einde van de zesde zal zijn, wat zou hij dan met het geld doen?

Er blijft de mogelijkheid om het moederland te dienen. Maar hij heeft al goed gediend, waarom zou u deze verantwoordelijkheid niet aan iemand anders overdragen en de rest van zijn leven niet rustiger voor zichzelf leven, en ik weet zal proberen. Daarom zal zich voorstellen voor een nieuwe termijn, tenzij er iets supernegatiefs gebeurt.

«Oh, ik heb mijn schoenen veranderd in een sprong», zullen schrijven schrijven. En hier is het niet. Mijn mening blijft hetzelfde — ik ben tegen de nieuwe termijn van Poetin. En toch ben ik nog steeds van mening dat het onmogelijk was om in te grijpen bij het opnieuw instellen van de deadlines en alle andere wijzigingen. De kwestie van het opnieuw instellen van de termijnen na de goedkeuring van de wijzigingen voor een afzonderlijke discussie worden, een afzonderlijke kwestie via een nationaal referendum. Maar het bleek als volgt: ik ben tegen het op nul zetten van deadlines, maar ik gaan tegen de vermelding van God in de Grondwet en tegen moet om pensioenen te indexeren, en tegen de andere belangrijke wijzigingen voor mij? Het is niet eerlijk!

Maar voor de correcties, ik ik ga toch stemmen. Omdat ze echt belangrijk en zinvol zijn.

My blog | Waarom heb je besloten dat Poetin zich kandidaat wil stellen voor een vijfde termijn? |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *