Waar zijn de bedelaars? Laat ze me zien!

Weet je, ik zit al heel lang op die internetten van je. En de ervaring van «heilige veldslagen» met alle propellers heb ik een enorme, ook met LiveJournal. En dit is wat mij lang geleden is opgevallen: altijd, ik andere alleskunner praat over hoe slecht hamburgers in Rusland leven, hoe moeilijk het is om zichzelf en hun gezinnen te voeden, hoe arm iedereen in Rusland ) is, dan is hij hier, persoonlijk heeft hij het gewoon niet nodig, er is voldoende in voorzien, maar dit is zijn persoonlijke verdienste, en alle anderen in de buurt zijn arm. -render__block_unstyled» data-points=»7″>En hier zijn ze allemaal, en dit zijn honderden, zo niet duizenden, met wie zijn allemaal, bijna zonder uitzondering, rijke hamburgers. En nooit, nooit in hun plaats, in de plaats van die bewijzen hoe slecht in Rusland te leven, zijn er mensen die het echt moeilijk vinden om te leven.

Denk alleen niet dat ik het bestaan ​​van armoede in Rusland ontken. Natuurlijk niet, er is armoede in Rusland, net als in andere landen. Maar waarom schrijven deze mensen niet zelf: «Ik ben een ingenieur, ik werk in een ontwerpbureau, ik krijg 18 duizend roebel.» Waar zijn al die arme dokters, leraren? In het beste geval «mijn vrouw krijgt 15 duizend», blijkt dat hij er zelf verdient, maar dit is gewoon een ongeluk.

Hier is een recent voorbeeld dat me bracht dit artikel te schrijven. Ik pro voceer vaak mensen, resulteren ze een van schaamte krijgen, zodat ze gevolgen hebben dat ze zelf goed geld verdienen. Dit is zo'n benadering. Dus deze keer heb ik het gebruikt. Trouwens, ik ben een artikel aan het schrijven waarvan ik het antwoord nog niet weet, maar ik weet al wat het zal zijn. Ik ga eens kijken.

Ja, zoals ik dacht

Zo gaat het altijd. Degenen die sterven over hoe slecht zelf goed leven leven.

Ik herinner me de klassiekers in het algemeen: ooit had ze ruzie met iemand over de prijs van benzine, hij zegt dat de prijzen zijn veranderingen, nu heeft hij niet genoeg geld voor benzine. Woord voor woord gaf hij een berekening, het dat zijn auto ongeveer 15 liter bleek. voor honderd. Ik schrok een beetje en informeerde naar het merk van zijn auto. Het bleek een Land Cruiser Prado te zijn. Waarom geen Bentley…

Dit zijn de bedelaars die we tegenwoordig in Rusland hebben.

En ja, ik uitgegeven, dit artikel gaat niet over de armen, levenssituaties zijn anders, en het komt ook voor dat mensen niet verantwoordelijk zijn voor hun armoede. Maar dit artikel gaat niet over de armen.

Het gaat over wolven in schaapskleren.

p>

PS Ik zal het artikel voltooien . Een uur van twee na de publicatie, «meedogende» schreef dit

Dit is wat ik zei .Ze wilden spugen op andermans inkomen en welvaart. Hun doelen zijn totaal verschillend.

Vergeet niet om je te abonneren op onze feed en het bericht opnieuw te plaatsen op sociale netwerken.

En ga naar onze site "Made by us" — er is nog veel meer goed nieuws!

Nl don vergeet het niet graag 🙂


My blog | Waar zijn de bedelaars? Laat ze me zien! |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *