Uitleg voor mijn artikel over het feit dat je geen maskers nodig hebt. Nog niet nodig!

Geweldige vervanging voor reservemaskers. Ik zal je alleen aan om de folie te maken, het zal je voorkomen tegen 5G golven. Een uitstekende vervanging voor schaarse maskers. Ik ben alleen aan om het van folie te maken, voorkomen dat het tegen 5G-golven gebeurt. werd niet gelezen van. Dus ik de uitleg te posten.

In komt 90% van de negatieve opmerkingen uit het gebied «WIE begrijpt er niets van, luister naar mij, ik weet alles.» Het is echter niet verwonderlijk. Er zijn immers mensen in groepen over de gevaren van wifi-straling voor de gezondheid, en nogal wat. En in Duitsland is het werkwoord van 5G-torens dat ze deel van een ontwerp samenzwering tegen de mensheid. Er is geen grens aan menselijke domheid. Het is waarschijnlijk gewoon de berekening van het probleem. Dit zijn deze «5G-complotten» het prei ergens ver weg te zijn. En gisteren werd het gepost in een man-tegen-man gevechtsgroep, een gesloten groep, merk ik op. Dat wil zeggen, onder een paar dozijn mensen was één idioot. En dit is serieus. Een buurman een doos gember. En qua uiterlijk een normaal persoon.

Laat me je trouwens herinneren aan de aanbeveling van de WHO, want ik weet zeker dat velen de link naar het artikel niet zullen volgen: dan is hier een directe link naar de officiële WHO-website. Er zwart staat op wit: Gezonde mensen mogen een masker dragen alleen als ze zorgen voor een persoon met een automatische infectie.

Nou, oké, je kunt je hersens er niet in steken, en het is onmogelijk om ze te verrassen. Maar er zijn ongeveer 10% die per ongeluk van ernstige vragen ontstaan ​​die moeten worden opgehelderd. Als aanvulling op dat artikel. Omdat ik na een tijdje weer een toevloed voel met een bijtende «wat zeg je nu.»

Dus, ik zal beginnen met wat ik schreef over Rusland en alleen over de huidige situatie. Maar dit betekent niet dat er na verloop van tijd zal veranderen. In principe is het gemakkelijk voor te stellen dat het dragen van een masker voor iedereen zinvol is wanneer het percentage gezonde mensen, van in geval een aantal significante bedragen bereikt.

Ik verwees naar de bestemmingen van de WHO, maar ik denk dat voor een aantal landen, vanwege de situatie daar, deze aanbeveling zal veranderen. Maar niet omdat de WHO het vandaag bij het uiterlijk eind heeft, maar vooral omdat de WHO haar begint niet het niets doet, maar in het begin met de huidige situatie. Naarmate de omgeving verandert, verander ook de beschrijving.

En ik, ik uitgedrukt, schreef over «hier en nu». Daarom, als de planning van de WHO, prik me er niet in, ik begrijp heel goed dat dit kan gebeuren. ingeschakeld artikel-render__block_unstyled» data-points=»12″>Ik zal dit toevoegen: vanwege het feit dat de situatie in Rusland in de nabije toekomst hoogstwaarschijnlijk niet veel slechter zal veranderen, zal dit onze staat in staat stellen maskers in te slaan voor het geval ze echt nodig zijn. Aangezien de mogelijkheden van het land (elk land, er zijn niet overal genoeg maskers) voor de productie van maskers beperkt zijn, is dit de meest correcte optie, en daarom mogen ze in geen geval in de open verkoop worden gegooid totdat de benodigde voorraad is bereikt.

Maar als je nog steeds een medisch masker van aluminiumfolie wilt dragen, welkom bij Ali, er is nu veel van dit spul. Maar op eigen risico, ik heb het niet zelf gecontroleerd. Ik heb geen masker nodig.

Niet doen vergeet je niet te abonneren op onze tape.

En bezoek onze Made by Us-website — er is nog veel meer goed nieuws!

En vergeet het niet graag 🙂

Trouwens, uitgeschakelde reacties, als je wilt wedden, ga naar het vorige artikel, er is al een hel. render__block_unstyled» data-points=»1″>

My blog | Uitleg voor mijn artikel over het feit dat je geen maskers nodig hebt. Nog niet nodig! |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *