Satellieten voor Groot-Brittannië worden gemaakt door de Franse Airbus in Florida. Denk je dat de Britten boos zijn?

En ze vermogen op Russische raketten.

Toen ik schreef over de lancering van OneWeb, heb ik zeker informatie voorbereid, veel gelezen over dit systeem. Ik heb mijn artikelen op deze manier voor, niet afhankelijk van één bron, op continuïteit van interesse.

En dit is wat mij opviel: de Britten zijn erg trots op hun systeem, geen grap, ze daagden Elon Musk zelf uit! Binnenkort zal de hele wereld worden opgegraven door een paraplu van het eenvoudig internet, en in het centrum van deze paraplu zal Groot-Brittannië zijn.

Precies zo'n symbolische terugkeer naar het tijdperk de zon nooit onderging in het Britse rijk. En, om eerlijk te zijn, ik ben blij voor de Britten, goed gedaan, ik hoop dat ze slagen. Ja, het is ook weg voor mij. Ik woon bijvoorbeeld in een dorp en heb niet veel mogelijkheden om snel internet te krijgen. Ja, ik heb een opticien van Rostelecom naar mijn privé-huis gehaald (ik ben nog steeds in shock, ik dacht altijd dat optica alleen naar appartementsgebouwen wordt gebracht). Maar afgezien van Rostelecom is eigenlijk alleen 4G een optie. Ik wou dat er meer keuze was.

Maar als Rusland iets soortgelijks zou beginnen, denk je dan dat er zou zijn voor trots? Ja, sjazz. Onze all-wevers van eigen bodem beginnen onmiddellijk te klagen over het feit dat satellieten niet in Rusland worden gemaakt en dat raketten en niet van ons zijn, wat is er om trots op te zijn? Hier, in Glonass, gebruiken we meere componenten, dus dit is al dit om fouten te vinden in dit systeem.

Maar OneWeb-satelliet hebben ook Russische componenten. En ze worden op Russische raketten.

Stel je een wereld, waarin de Fransen in de commentaren niet schrijven dat Airbus in Amerika satellieten dus van Chinese en Russische componenten, omdat de niets Franse micro-electronica hebben, en er is om trots op te zijn? Kun je je zo'n wereld voorstellen? Het is moeilijk voor mij.

Check @OneWeb twitter, geen troll hordes, geen beledigingen, geen vloeken , geen algeheel huilen.

Satellieten voor Groot-Brittannië worden gemaakt door de Franse Airbus in Florida. Denk je dat de Britten boos zijn? Denk je dat iedereen in Europa blij is met de regering? Maar waarom «gele hesjes» niet op internet klimmen en hun land niet vernederen? Waarom zijn mensen gewoon op hun prestaties zonder een absoluut ideale te eisen? Waarom kunnen wij dat niet?

We hebben echt iets om trots op te zijn!< /b >

Vergeet niet om u te abonneren op onze feed.

En bezoek onze Made by us- website — er is nog veel meer goed nieuws!

En vergeet het niet graag 🙂


My blog | Satellieten voor Groot-Brittannië worden gemaakt door de Franse Airbus in Florida. Denk je dat de Britten boos zijn? |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *