Russische olie bereid om te verbbranden. En geloof je het?

Soms heb ik geen woorden. Ik lees wat nieuws, en ik zit verdoofd. Ik zwijg, ik kies woorden, maar er gebeurt niets, mijn lexicon is machteloos om mijn emoties te uiten. -points=»9″>Daarom kijk ik geen RenTV. Niet omdat ik verontwaardigd ben over de onzin die ze daar dragen, nee, het kan niet worden getolereerd. Alleen al het bestaan ​​van dit soort media verbijstert me. Immers, als ze bestaan, dan houdt ze in de gaten, en dat zijn er veel. En dit is gewoon ondraaglijk, om te ontstaan ​​dat er zoveel mensen in de buurt … hier nogmaals, er zijn geen woorden om ze een naam te geven.

Maar oké, tabloids, ze hebben hun eigen lezers, met wie ik, in het gewone leven, kruis ik niet. Daarom, toen ik tegenkwam dat ze olie begon het nieuws, omdat er geen plaats was om te behouden, glimlachte ik naar een andere bodem die door de Russische media was doorboord en sloot het. Wie kan het geloven!

Can. Om eerlijk te zijn, er is een categorie gekozen hamburgers die bereid is in alles te geloven, alleen dit aangeboden Rusland in een idioot licht.

Ik weet van ze, maar elke keer vraag ik me af waar de grens ligt als ze zeggen: «nou, nee, dit kan absoluut niet»? nooit!

Laten we beginnen met wat de bron hier letterlijk zegt dat : ​​​​»In gevallen zal olie «winstgevender zijn om te winnen en te verbranden», vertelde een vertegenwoordiger van een van de oliemaatschappijen aan de media. "

Laten we buiten bekijken, wat niet duidelijk is wie en wanneer heeft gezegd. Dit alleen al zou je het artikel moeten doen vergeten. Maar iets anders is veel belangrijker, zelfs deze anonieme persoon zegt niet dat ze olie gaan. Hij zegt alleen dat het in sommige gevallen winstgevender zal zijn om olie te werkwoord. Maar dit betekent niet dat iemand het zal doen.

Ik wil niet eens de domheid van deze verklaring. Het is van tevoren bekend hoe lang de lage olieprijs zal duren, niet het niet is om te voorspellen olie er zal moeten worden verband en daarom is het ook niet van tevoren te zeggen wat winstgevender is — olie toekomstige onderdompeling van een stilleggen. Iedereen ontmoette de beginselen van logica en zou kunnen begrijpen.

Maar dat maakt allemaal niet uit. Gewoon omdat je over het algemeen begrijpen dat het gewoon onmogelijk is om olie te verbranden? Heb je enig idee wat het is? Heb je enig idee hoe het is om olie te verbbranden?

Ja, denk de generatie van die zich geen enge shots van Koeweit in de vroege 90, toen daar meer dan 700 oliebronnen verbbrandden, en hoe de hele wereld ze bijna 9 maanden lang uit.

Meer dan tienduizend mensen uit 28 landen namen deel aan het blussen van de branden. Maar ondanks het feit dat ze over moderne technologie beschikken, heeft deze 258 dagen in de laatste brand te blussen. De Koeweis die tijdens de bezetting in het land bleven, werden aan een enorme hoeveelheid chemicaliën. Bron

De milieuschade was enorm. De branden waren zichtbaar vanuit de ruimte. In Koeweit Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten was er giftige zwarte regen.

Hoe kun je je voorstellen dat je olie uit een verbbrandt? Dat is puur technisch. Dat wil zeggen, het behouden van de put is duur. Is het niet duur om het in brand te steken? Hoeveel kost het om een ​​put te blussen? Dit ondanks het feit dat in Koeweit destijds niet bergolie een groot probleem was, maar ook de lekkage ervan, een deel van de olie geen tijd had om te niet. is er voor het brandstof van olie speciale apparatuur nodig die met lucht vermengt en als een spuitbus vernevelt. Natuurlijk is niet voorzien voor putten.

Ik schrijf dit, en ik begrijp dat het lijkt alsof ik in alle ernst ben, met duidelijk bewijs ik dat de maan bestaat. Maar het surrealisme van de situatie ligt in het feit dat ik zeker weet dat er in de commentaren zeker velen zullen zijn die het tegendeel voor mij zullen beginnen te bewijzen.

Dus welkom om reacties te geven.

My blog | Russische olie bereid om te verbbranden. En geloof je het? |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *