Poetin zei niet dat in de USSR alleen overschoenen gemaakt werden

Ik wilde eigenlijk niet over dit onderwerp schrijven. Mijn kanaal gaat over het algemeen over iets anders en ik probeer afstand te nemen van de politiek. Maar ze hebben het gewoon gekregen. Er is regelmatig imand in de reacties die zeker zal zeggen:

Ik snap het niet, directe spraak is zo moeilijk te vinden ? Weet je precies wat Poetin toen zei?

Ik schrijf dit artikel om er zeker van te zijn tijd stuur hier als volgt "Ik hoorde een belsignaal, maar ik weet niet waar het is".

Dus hier is de video. Luister goed.

Trouwens, let op de titel van dit filmpje. Het heet "Poëzie: "De USSR producerde niets anders dan overschoenen!"

Hoe zit dat? Heeft de auteur van de video het bekeken? Ik denk dat ik keek. Maar er is een taak — een vulling maken. En zo ging het later, en de mensen zelf zagen niet, lazen niet, maar herhalen als papegaaien.

Maar wat zei Poetin eigenlijk? En hij zei dit: «… alles wat we produceerden was door niemand nodig. Omdat niemand onze overschoenen kocht, namens een Afrikaan die op heet zand moest lopen»

Ik weet dat er niet alleen mensen zijn die «het gerinkel hebben gehoord» , maar ik weet niet waar het is», maar ook «Ik kijk in het boek, ik zie een vijg.»

Dus ik zal het worden beoordeeld. Poëzie zei dat «alles dat we hebben geproduceerd«. Ik bedoel, we hebben veel uitgegeven, zegt hij in het meervoud. We hebben het gemaakt, maar niemand had het nodig, behalve overschoenen.

Ben ik het eens met wat Poetin zei? Natuurlijk niet. In de USSR produceerden ze ook wat in de wereld gevraagd werd. Zware machines bijvoorbeeld.

Maar Poetin overdrijft hier natuurlijk. En als dit bericht wordt, heeft hij dan over het algemeen geen gelijk? Hier heb ik het over de wereld buiten de CMEA, want binnen de CMEA waren er principes, en vaak kochten ze iets niet omdat het goed was, maar vanwege handelingen. Het is ook de moeite waard om die landen die de USSR heeft geholpen, uit de haakjes te halen, omdat ze een bepaald paard niet in de mond kijken.

En voor de rust, namens de zware machines, wat was er nog meer in de wereld gevraagd? Ja, er was al een tijdje een redelijk goede export van auto's, maar totdat de USSR al hopeloos achterop liep. Wat nog meer? Heeft iemand onze tractoren, maaidorsers, locomotieven, vliegtuigen, computers, televisies, gekocht? In ieder geval ergens had de USSR een aandeel in de wereld? Er komt niets in mij op.

Jaagden Sovjetburgers niet op import? Achter elke import, zelfs van CMEA. Bulgaarse schoenen, Tsjechisch kristal, Joegoslavische meubels. Ik herinner me de woorden van mijn oom. Mijn vader heeft ergens Bulgaarse laarzen vandaan. En zijn broer keek en zei: «Je bent een dwaas, ik koop Sovjet-exemplaren, ze worden niet langer dan een jaar gedragen, maar elk jaar nieuwe, en je zult deze 12 jaar dragen, ze zullen je storen, maar het zal zonde om ze weg te gooien.” En als Poetin had gezegd wat hij in de jaren 80 zei, zou hij een staande ovatie hebben gekregen.

Dus de vraag van Poetin gelijk heeft of niet, is discutabel en discutabel. Maar ik ben geneigd te geloven dat ik dat kan zeggen, maar niet de president. Je kunt dergelijke zinnen niet vanaf een hoog podium adres.

Hoewel, ik herhaal, wat hij zei eigenlijk is eigenlijk.

Maar er is in de USSR niets anders dan overschoenen werden geproduceerd, deed Poetin dat niet nooit gezegd.

PS Trouwens, waar komt dit alles over overschoenen in Afrika vandaan? Heeft de USSR daar echt overschoenen verkocht? Maar er zit echt een fundament achter. Dit zijn echte posters die reclame maken voor Sovjet overschoenen:

En onthoud Chukovski?

En toen riep de krokodil en vroeg met tranen:- Mijn schattige, goed,Kom < b > ik overschoenen,En ik, en mijn vrouw, en Totosha.

Vergeet niet om je te abonneren op onze feed.

En bezoek Made by us-website — er is nog veel meer goed nieuws!

En vergeet het niet graag 🙂


My blog | Poetin zei niet dat in de USSR alleen overschoenen gemaakt werden |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *