Nu zal je het niet breken! Nieuws van de eerste trein naar de Krim.

Hier zit ik in de trein. Interessant is dat de trein met het nummer drie zevens speciaal is gekozen? Voorgeluk! Foto door de auteur Ik vraag me af van de trein met het nummer drie zeven speciaal is gekozen? Voorgeluk! Auteur photo.Author photo.Author photo.Author photo.Author photo.

Het moet gezegd dat het verleden bij het evenement, en de reis zelf is niet zoals de anderen. Nee, de trein is gewoon, de auto is ook gewoon, ongewone passagiers en een speciale sfeer…

Het was op het perron al duidelijk dat dit geen gewone trein was. Veel journalisten, op de ene plaats speelt grootvader «Tachanka-Rostovchanka» op de accordeon, terwijl hij de gasten van de stad vermaakt met onze Rostov-folklore, op een andere plaats danst Father Frost.

Foto van de auteur.Foto van de auteur.

Foto's van de auteur. 39;s foto.Author's foto.Author's foto.

Het is hetzelfde in de koets: een plechtige stam en uitstekende mensen. Ik heb een dichteres in mijn coupé, een artiest in de volgende coupé, en jongens van het industriepark IT Crimea naast me. En een ongewone sfeer vult de auto. Morgen zal ik een video plaatsen, en je begrijpt wat ik bedoel.

Maar het belangrijkste is een gevoel van verbondenheid! Het zal me voor altijd bijblijven. Vele jaren geleden zag ik het begin van de bouw van de brug en nu rijd ik in de eerste trein die door de riet gebouwde brug zal gaan. En ik voel me een deel van een geweldige geschiedenis: deze trein maakt, als de naald van een naaister, de laatste steek die de Krim samen met de rest van Rusland naait.

Nu zul je niet meer scheuren!

Vergeet niet je te abonneren op onze feed.

< p class ="article-render__block article-render__block_underlined-text-enabled article-render__block_bold-italic-combination-enabled article-render__block_unstyled" data-points="3">En bezoek onze Made by us-website — er is nog veel meer goed nieuws!

En vergeet het niet graag 🙂

My blog | Nu zal je het niet breken! Nieuws van de eerste trein naar de Krim. |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *