Ik bleef maar denken: zoveel bots in mijn reacties. En het bleek dat alles eenvoudig is!

Niet alleen eenvoudig, maar open en vrij officieel. Waarschijnlijk zullen velen me nu uitlachen, maar ik wist het echt niet! Ik dacht dat bots worden ingehuurd op sommige gesloten forums, ze speciale programma's voor het wijzigen van accounts, curatoren geven ze taken… cursief-combinatie-enabled artikel-render__block_unstyled» data-points=»7″>Maar alles bleek veel Het blijkt dat er een groot aantal diensten op het web zijn, de zogenaamde uitwisselingen, waar klanten gewoon een bestelling plaatsen en volledig door derden uitgevoerd worden. =»article-render__block article-render__block_underlined-text-enabled article-render__block_bold-italic-combination-enabled article-render__block_unstyled» data-points=»5″>Ik heb bijvoorbeeld zelfs drie taken op de beurs voltooid en 3 roebel verdiend in 5 minuten. Dit is natuurlijk niet veel geld, maar als je wilt, kunnen veel sneller worden voltooid als je dat wilt.

Bovendien zijn de taken anders, er zijn alleen likes en abonnementen, maar je geslaagd bent voor het examen, kun je toegang krijgen tot de taken voor het schrijven van opmerkingen. Ik ben geslaagd voor het examen, maar ik tien dagen om te controleren. Waarom zo lang? Ja, want er zijn veel mensen! Dit is de officiële verklaring van de administratie.

Je kunt opmerkingen schrijven voor geld. Maar je moet wachten — er zijn te veel mensen die dat willen. Je kunt opmerkingen schrijven voor geld. Maar je moet wachten — er zijn te veel aanmeldingen Een van de taken die ik voltooide, was me voor een petitie op Change.org. Het is zo simpel. Dat wil zeggen, je kunt elke petitie doorzetten als je er het geld voor hebt. dit is geen samenzweringstheorie, dit is een echte service die voor iedereen beschikbaar is. En er zijn veel van dergelijke diensten!

U kunt de petitie steunen. Voor geld U kunt de petitie steunen. Voor geld.

Nu heb je vragen over waarom video's van Poetins adressen zo veel afkeer krijgen? Of geloof je echt dat niemand het nodig heeft, dat er niemand is die dit zou willen financieren?

Nu heb ik geen vragen over mijn artikelen zo' 39;n een groot aantal van dezelfde type negatieve opmerkingen.

Trouwens, terug naar waar ik begon. Natuurlijk bestaat de software ook, en die «permanente» software werken het gebruik van deze ten van doeleinden klant. Het zou gewoon vreemd en gecombineerd zijn als dat niet zo was. Er zijn geen problemen om het te organizeren, en de oppositie heeft natuurlijk ook rijke sponsors.

Maar ik ben hier niet betrapt — geen dief. En in het geval van iedereen is alles open, kan er zeker van zijn.

Vergeet niet om je te abonneren op onze feed en post het bericht opnieuw op sociale netwerken.

En bezoek onze website «Klaar met ons» — er is nog veel meer goed nieuws!

En vergeet het niet graag 🙂

My blog | Ik bleef maar denken: zoveel bots in mijn reacties. En het bleek dat alles eenvoudig is! |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *