Er zijn een miljoen!

Gemaakt door ons kanaal bestaat al geruime tijd. Maar ik begon de doelgerichte ontwikkeling ambities in juli vorig jaar met de publicaties van auteursmateriaal, dat wil zeggen ongeveer zes maanden geleden. Ik zal je vertellen hoe ik mijn eerste miljoen kijkers te verdienen.

Op dat moment had het kanaal minder dan 3000 abonnees en slechts meer dan 7000 2 weken om te lezen.

Ik weet niet eens wat me precies bewoog om het kanaal nauwlettend op te pakken. Ik ben echter al lang op zoek naar een platform om precies mijn eigen mening te uiten, zonder speciale beperkingen. Site «» dit is in een serieus medium, er zijn wezen vrij zijn vrij, maar toch. Ik had een ander formaat nodig waarin ik mijn gedachten vrijelijk kan uiten zoals ik dat wil.

Bovendien heb ik eerlijk gezegd mijn LiveJournal-blogdagen gemist. Maar er was geen wens om terug te keren naar de LJ-site.

En ik nam het Zen-kanaal op en dacht er niet eens aan was ik zo boeiend. Tegenwoordig worden er meer dan 10 artikelen per week op het gepubliceerd gepubliceerd, en dit is niet eens werk voor mij, integendeel, als ik lange tijd niet schrijf, reiken mijn handen zelf naar het toetsenbord.

En hier is het resultaat! Vandaag uitgebracht de zender voor het eerst een miljoen kijkers. En het aantal abonnees is in slechts een half jaar tijd investerings van 3.000 naar 22.593 abonnees en blijft groeien.

Wat is een publiciek van 1 miljoen? Dit bevat dat in een maand een miljoen verschillende minstens één van mijn artikelen lezen. Dat wil zeggen, dit grootste publiek op het kanaal is, bijna elke 150 mensen in het land, inclusief baby's en ouderen, deze maand minstens één van mijn artikelen gelezen!

Trouwens, het karma van het kanaal is in lange tijd niet onder de 80 geschreven, en deze week staat het recordcijfer van 87 op de 69e plaats van meer dan 45 duizend Zen-kanalen!

Ook een paar weken geleden "Made by us" werd toegelaten tot het Nirvana-programma.

Trouwens, als iemand denkt, maar ik weet het zeker zijn met dat als het Kremlin koopt en zo'n geheime steun aan het propagandakanaal geeft, dit niet zo is. Integen, een jaar geleden «Made by us», gedeeld materiaal van de site werd uitgezonden en behoorlijk verkeer naar de site kwam, zonder waarschuwing ontvangen. Het reist me 4 maanden om mijn zaak te bewijzen en het kanaal te deblokkeren. En het kanaal werd pas bij de tweede poging aan Nirvana toegevoegd.

Trouwens, sommige mensen denken dat er een heel team aan werkt het kanaal . Nee, vrienden, boven het kanaal, naar de site «Made by us», werk ik alleen.

En natuurlijk stop ik niet. Ik denk dat het kanaal tegen het einde van het jaar een van de beste zen-kanalen moet worden.

Vergeet niet om je te abonneren op onze feed.

En bezoek onze Made by us-website — er is nog veel meer goed nieuws!

En don vergeet het niet graag 🙂

My blog | Er zijn een miljoen! |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *