En toch hebben Russische auto's een ziel. Ik kocht Vesta, maar Grant was beledigd

Ik heb mijn Lada Granta meer dan 7 jaar geleden gekocht. Toen woonde ik in Moskou, maar ik zou al verhuizen van de hoofdstad naar mijn thuisland in de regio Rostov. Ik heb 7 jaar in Moskou gewoond, maar het was nooit mijn bedoeling om daar te blijven, hoewel niemand me geloofde. Ze zeggen dat Moskou is. Ik werd er niet door getrokken.

Daarom rees de vraag hoe ik de dingen kon vervoeren die ik tijdens leven in Moskou heb verzameld. Ik heb iets verkocht op Avito, maar er was nog niet veel over. Bestel Geen bak. En toen ontdekte ik dat het tijd was om een ​​persoonlijke auto te kopen. Kort middel op Granta en mijn keuze viel haar. =»6″>De auto paste helemaal bij mij, 7 jaar lang gaf hij me geen problemen, een betrouwbare auto. Maar ze had een nadeel: ze is een sedan. En soms moet je grote dingen sjouwen. Ik heb zekerde me dat ik een hatchback van stationwagen nodig had.

En nu voor de ziel.

De eerste poging om de Grant te verkopen en te kopen, toen net Grant Liftback die ik een paar jaar geleden akte. Plaats een advertentie op Avito te koop. De volgende ochtend beginnen ik voor zaken te gaan. Maar Granta wilde nergens heen.

Nee, ze starte op, geen probleem. Maar als je met te bewegen, stond ze gewoon de grond gelijk. De pads zaten stevig vast. Tot nu toe is dit nog nooit gebeurd, het is lente buiten, het is warm, maar de pads grepen de drums met een wurggreep vast. Ik moest een slaapwagen bellen. De manier waarop het stuur ook de auto te verplaatsen, maar niets. En alleen toen de wielen werden losgelaten.

Toen ontvangen ik de auto te verkopen, niet in de laatste plaats omdat ik medelijden had met de auto.

Maar het idee om een ​​meer auto te kopen kwam niet verlaat me. En nu is het zover. Vrijdag ging ik naar een autodealer en kocht een Vesta SW. Het is vermeldwaard dat mijn vrouw begon te rijden, maar ze gaf me een lift naar de autodealer, omdat ik hem in een andere auto zou achterlaten. En ze ging op zakenreis.

Granta snapt het.

Daarom, toen ik blij thuiskwam in een auto, wachtte mijn vrouw nieuwe verdrietig op me. Ze kreeg een ongeluk. Klein, net terug overhandigd, maar om de een of andere reden varenn op dat moment de parkeersensoren, en de oner vrouw stuitte op een paal. De schade is niet al te groot, een gedeukte bumper en een beetje een kofferdeksel. Maar waarom vielen de parkeersensoren die dag uit? Toeval? Ik denk het niet.

Hier is hoe, daarna, niet te geloven dat een Russische auto een ziel heeft? Daarom wil je de auto niet aan een vreemde verkopen en de kinderen vinden het. Dus bepaald ik het aan mijn vader te geven.

Nou, Vesta … geen belediging voor Grante, dit is natuurlijk een machine van een heel ander niveau.

Misschien zal ik er meer over vertellen in een ander artikel. En over de eerste indrukken van de aankoop.

Vergeet niet om je te abonneren op onze feed.

En bezoek onze Made by us-website — er is nog veel meer goed nieuws!

En don vergeet het niet graag 🙂

My blog | En toch hebben Russische auto's een ziel. Ik kocht Vesta, maar Grant was beledigd |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *