Bovendien is er maar één China in de winkels: ik heb «machines» gekocht — ze zijn gemaakt in Rusland!

Ik zeg het je directe: ik heb het zelfisolatieregime niet doorbroken. Ik heb een paar maanden geleden automatische machines gekocht, maar ik kwam er niet aan toe om al mijn handen op te leggen. Ik weet niet eens meer waar ik hem heb gekocht, in Leroy of in "Repair World" (dit is onze lokale Rostov-hypermarkt).

Alles is altijd van Russische makelij, alles is altijd van Russische makelij. En niet omdat ik een patriot ben, ik heb gewoon verschillende producten variatie, en dat is precies onze Russische, de beste in kwaliteit en gericht goedkoop. eerst neem ik Schneider, een merk maar een fabriek in Rusland.

Maar hier zijn de automaten die ik zag in onze hypers, zelfs Schneider, werden aanvankelijk. In Rusland doen ze natuurlijk alles, en automatische machines en aardlekschakelaars bijvoorbeeld, dezelfde fabriek voor elektrische apparaten in Koersk, maar om de een of andere reden zag ik ze niet in hypermarkten. Er zijn veel bouwmarkten, maar ik hou niet van markten.

Daarom heb ik deze keer niet eens naar de weergegeven bekeken, Ik wist wat hoogstwaarschijnlijk een import is. Hij nam wat hij voor de prijs had geregeld en resultaat het in de kar. En net vandaag, toen ik eindelijk begonnen te doen wat ik van plan was (ik wou dat ik me kon herinneren waarom ik ze kocht), zag ik begonnen het opschrift «Made in Russia».

Dus op elektrisch gebied is er nu een mogelijkheid om alles te kopen je hebt van Russische productie. Trouwens, de doos voor machinegeweren is ook van Russische makelij: Tekfor.

Tekfor-schakelbord. Foto door de auteur Tekfor schakelbord. Foto door auteur.

In principe wordt bijna alles wat ik in bouwmarkten koop meestal in Rusland gemaakt. Dus, over het feit dat er maar één China is — dit is niet waar. Natuurlijk kan er in elke specifieke winkel van alles zijn, het hangt allemaal af van het prijsbeleid, logistiek, volumes, enz. Neem dezelfde hardware (iemand zal zeker schrijven), in aanwezigheid van een enorme productie van alle soorten hardware in Rusland, in Leroy en Castorama, bijna altijd in China. Waarom is dat? Ja, ik heb geen idee, dit is een bedrijf, zowel van de verkoper als van de fabrikant. En als NLMK-Metiz een nieuwe werkplaats voor de productie van zelftappende schroeven in de stad Berezovsky lancerde, dan hebben ze geen problemen met de verkoop van hun producten. Maar misschien kopen de hypers gewoon liever goedkoper porselein van mindere kwaliteit.

In ieder geval is er genoeg Russisch, inclusief mengsels, bouwmaterialen, gipsplaat, OSB, lijmen, verven, behang … alles, inclusief elektrisch gereedschap (ik schreef al dat ik een Fiolent-molen kocht).

Hier is de complete set van elektra.

p> p>

p>

Vergeet niet om u te abonneren op onze feed.

< p class="article-render__block article-render__block_underlined-text-enabled article-render__block_bold-italic-combination-enabled article-render__block_unstyled" data-points="3">En bezoek onze Gemaakt door us-website — er is nog veel meer goed nieuws!

En vergeet het niet graag 🙂

My blog | Bovendien is er maar één China in de winkels: ik heb «machines» gekocht — ze zijn gemaakt in Rusland! |tourist| travel

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *